načítám data...
Vyhledávat inzeráty Vložit inzerát

Volvo S80 2000 2.8 TWIN TURBO 200KW

Cena79 900 Kč
rychlé jednání citelná sleva
Stav vozuojeté
Rok výroby2000
Palivobenzín
Barvamodrá
Barva interiérubéžová (světlé)
Převodovkaautomatická
Náhon kolpřední náhon
Výkon271 koní (202 kW)
Objem motoru2 800 ccm
Počet válců6
Karoseriesedan/limuzína
Najeto240 000 km
Původ
Počet míst5
Počet dveří5
Spotřeba12,0 l/100 km
Klimatizaceautomatická
Airbagů6
Zobrazení inzerátu2581×
Poslední změna16. 06. 2024
Výbava ESP (elektronická stabilizace), ABS (protiblokovací systém brzd), ASR (kontrola trakce), otevíratelná střecha, střešní okno, litá kola, posilovač řízení, autorádio, centrální zamykání, parkovací asistent, ISOFIX, kožené čalounění, dvouzónová klimatizace, tažné zařízení, parkovací senzory, mlhovky, otáčkoměr, tempomat, CD přehrávač, el. ovládání zrcátek, elektricky ovládané sedadlo řidiče, multifunkční volant, palubní počítač, dálkové centrální zamykání , imobilizér, alarm
PopisDobrý den

Nabízím velice raritní Volvo S80 model 2000 s motorem 2.8 V6 benzín TWIN TURBO (dvě turba) 200kw ve velmi vysoké výbavě a hlavně v prakticky a to se nebojím takto označit v 90% top stavu.
Nehodlám si v inzerci něco vymýšlet,abych následně zklamala toho, kdo pro auto přijede, takže se pokusím popsat stav,tak jak jej vnímám,jaký skutečně je bez nadsázek.Kdo nedůvěřuje,at raději ani nejezdí.

Popis Volvo S80 2.8 V6 twin turbo 200 kw ,automatická převodovka,zimní režim,palubní telefon,automatická dvouzonová klima(funkční) kožená vyhřívaná sedadla (funkční) ,palubní telefon,rádio,multfc.volant,tempomat,lok.opěrka,litá kola,vše v el,rozvod 220v centrál na DO atd.
Má i tažné.
Najeto kolem 239tkm,denně v provozu,stk je do 3/2025.

Motor ledový i teplý startuje jak má,je po nedávné výměně oleje,5w30,olej čistý,voda čistá,Motor prakticky ve voze neslyšný.Automat řadí studený i teplý zcela neznatelně a plynule ,znatelný spíše jen na otáčkoměru. Nezjištěny žádné úniky,tahá až nebezpečně,rozhodně to není auto,pro někoho po autoškole,ale pokud si pro něj dojede 18 ti letý mladík,předloží životní pojištění.Motor bez pazvuků či vibrací.Co se podvozku týče,nic neklepe,netřepe,nevibruje,velmi tichý,zcela přesný a naprosto tichý a to i na zimních pneumatikách,která na voze jsou.Brzdy v pořádku brzdí jak mají. Vady žádné nesvítí.Automatická převodovka zcela neslyšná,přesná s rychlou odezvou na změnu režimu,Interier je pěkný nekuřácký,nedotrhaný dokonce se dochovaly huňaté originál koberce,leč tepování by zasloužily.
Stav celého vozu,vzhledem k ceně jakou dávám,vzhledem ke stavu díky pravidelné údržbě klidně označím za prémiový.
Kastle vozu.Sem tam drobná oděrka je,ježiš to je snad jasné,má 20 roků,ale jinak pěkná a bez koroze.Bílé tečky ,které jsou na fotce ,jsou zbytky mycí pěny.Upřímně ,se moc nechci bavit o stavu,když uvážím,že v této ceně si můžete koupit tvrdou holou dvojkovou ovci po taxikáři a nebo tohle letadlo,leč ano servisní náklady kapku pálí,koupit 6,5 litrů značkového 5w30 oleje zkrátka štípe. Auto převážně žilo dálnicí a tomu asi i odpovídá celkový stav všech komponentů. Auto bylo dovezené jako 5 leté do ČR po 1. maj. Spotřeba jedu normálně do 10 litrů ,dávám li pilu někde v DE tak běžně 14.Ale taky auto má omezenou maximálku na 250km/h.

Rádi bysme auto prodali někomu,kdo ví co kupuje, kdo ocení stav i povahu vozu a rozhodně nejednáme s jakýmikoliv objížděči bez vážného zájmu,špekulanty prudiče a autobazary. Spíše prodej v seriozním a přátelském duchu. To samé nabízím já. Důvod prodeje,nákup suv. Zájemci ráda pošlu 13 ti megabajtové fotografie v plném rozlišení .







Prodejce

JménoLucie B
OkresOstrava-město
Telefon(+420) 606 103 832
Kontaktujte prodávajícího
Protispamová ochrana

Chcete inzerát zvýhodnit?

Pokud na číslo 9033379 pošlete SMS ve tvaru

AUTOFRC AUTO 41860

inzerát bude na úvodní stránce zvýhodněn.
Cena SMS je 79 Kč vč. DPH

Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Reklamace plateb na reklamace@airtoy.cz nebo lince 602 777 555, 9 - 17 hodin, Po-Pá, www.platmobilem.cz. Kontakt na provozovatele služby: info@bazaramerik.cz

Filtr výsledků

Přidat značku
Zobrazit inzeráty


Vložit inzerát na vůzRegistrovat
Přihlášení
Autíčkář.cz - Copyright © 2022 AutoFrc.cz | design & code by expectum.cz