načítám data...
Vyhledávat inzeráty Vložit inzerát

Škoda Octavia 2004 AUTOMAT,NOVÁ STK,SERVISKA, CZ

Cena49 900 Kč
pevná
Stav vozuojeté
Rok výroby2004
Palivobenzín
Barvastříbrná
Barva interiéručerná
Převodovkaautomatická
Náhon kolpřední náhon
Výkon147 koní (110 kW)
Objem motoru1 800 ccm
Počet válců4
Karoseriesedan/limuzína
Najeto220 km
PůvodZakoupeno jako nové v ČR
Počet míst5
Počet dveří5
Spotřeba8,0 l/100 km
Klimatizaceautomatická
Airbagů4
Zobrazení inzerátu450×
Poslední změna20. 05. 2024
Výbava ESP (elektronická stabilizace), ABS (protiblokovací systém brzd), ISOFIX, parkovací senzory, mlhovky, otáčkoměr, posilovač řízení, tempomat, autorádio, CD přehrávač, el. ovládání zrcátek, multifunkční volant, palubní počítač, dálkové centrální zamykání , imobilizér, alarm, centrální zamykání
PopisŠkoda Octavia 1.8 Turbo 110kw AUTOMAT,nová STK,serviska,ČRpůvod. Ojedinělý stav vozidla.


Dobrý den,nabízím svou Škodu Octávečku 2004/2005 , ve zcela perfektním tech. stavu (bez nádsázek,či jakéhokoliv zvelebování) s poměrně legendárním živým motorem 1.8 T 110kw Benzín a čtyřstupnovou automatickou převodov kou .

Výbava 4x el. Okna,el zrcátka 4x Airbag,imobilizer,kožený multifunkční volant,Climatronic,Handsfree,Rádio Symphony,Vyhřívané sedačky,vypínatelné ESP,výškově stavitelná sedadla,alu kola,palubní pc,Centrál na DO.TEMPOMAT,

Co se týče stavu vozu,uvádím vám,že má najeto 220 TKM,Kupováno v ČR jako nové,Servisní knížka vedená poctivě do posledního roku !!!! Před cca 35 000 km vyměněny rozvody a olej v převodovce.(doložím,vše co je zde psáno je dáno) Co se týče stavu ,drobné kosmetické vady, avšak bez rzi ,promáčklinka na levém prahu od obrubníku před lety.Jinak pěkný a velmi udržovaný čistý vůz.Podvozek špičkový,přesný tuhý tichý,Motor suchý,nežere olej,bez pazvuků a jiných fenoménů. ,automat zcela hladký,přesný v mrazu i létě.Automat označuji za TOP stav. Veškerá výbava funguje,klimatronic naplněný. Zánovní přední i zadní brzdy . Po výměně oleje. Vůz má zcela novou STK. (0 lehkých závad)
Řeknu to asi tak,že v ČR budete velmi převelmi těžko,hledat Octavii v takovém stavu, s takovou historií,s automatem a tímto motorem,natož tak dobře fungující ,s historií a s novou STK.
Doložím nějaké údržby,Zánovní baterii a další věci. Jsem řádný majitel a vyžadujiu řádný přepis.
Požaduji pouze slušné a milé seriozní jednání, ze strany kupujícího,nabízím to samé.Prodej v upřímném a seriozním duchu na rovinu . A hlavně vážné a pro auto zapálené zájemce. Žádný bazar ani špekulant .,chodím do práce,nemohu s němi trávit čas. Prodám spíše asi jen do dobrých rukou,někomu, kdo chce auto v krásném tech. stavu s historií,vše doloženo a s automatem. Na prodej nespěchám,cena je vzhledem k proběhlým investicím,výbavě i stavu pevná.Přepis samozřejmně vyžaduji jen 800 kč.
Pokud jste od přírody nedůvěřiví,prosím vemte ssebou 2 nebo hned 6 automechaníků,se kterými vůz prověřím na místě.Jen určitě né prosím rozumbrada ,zaplacený, jen aby něco našel za každou cenu, pro tisíc korun slevičky.Nekupujete nové auto :))) Já nic neskrývám,zato si potrpím na úroveň jednání a prodeje samotného,nejlépe v dobře naladěné atmosféře. Děkuji.
Nedostatky vozu: 1)asi 3x se mi rožnula váha vzduchu,asi vyměním její středové čidlo,běžná věc,nic to nedělá.
Přidám zdarma kompletní sadu zimních kol,v hodnotě 3000 kč zdarma.
Přidám zdarma kompletní novou sadu tlumičů na zadek vč. Pružin a dalšího příslušenství v hodnotě 3800 kč zdarma.
Základní body:
Vůz je plně funkční v pěkném stavu
Má výborně fungující spolehlivý automat
plně fungující komfortní výbavu
plně funkční klimu
tempomat
Nová STK,serviska řádně vedená a jasný původ.







Prodejce

Jménoa.c. Konečný
OkresOstrava-město
Kontaktujte prodávajícího
Protispamová ochrana

Chcete inzerát zvýhodnit?

Pokud na číslo 9033379 pošlete SMS ve tvaru

AUTOFRC AUTO 45698

inzerát bude na úvodní stránce zvýhodněn.
Cena SMS je 79 Kč vč. DPH

Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Reklamace plateb na reklamace@airtoy.cz nebo lince 602 777 555, 9 - 17 hodin, Po-Pá, www.platmobilem.cz. Kontakt na provozovatele služby: info@bazaramerik.cz

Filtr výsledků

Přidat značku
Zobrazit inzeráty


Vložit inzerát na vůzRegistrovat
Přihlášení
Autíčkář.cz - Copyright © 2022 AutoFrc.cz | design & code by expectum.cz